Zespół

Ranjita Lama

Szefowa kuchni. Samodzielnie sporządza mieszanki przypraw do tradycyjnych receptur himalajskich. W przygotowanie posiłków wkłada całe serce i nie pozwala wyjść klientom z restauracji nie zobaczywszy uśmiechu zadowolenia na ich twarzach.

Yonten Lama

Szef Kuchni. Gotowanie z intencją to jego pasja. Doświadczenie zdobył w renomowanych restauracjach tybetańskich w Katmandu. Codziennie wzbogaca swój warsztat pracy, ku uciesze gości „Tashi Momo”.

Paulina Waluk

Kelnerka i barmanka. Promienny uśmiech na jej twarzy skrywa zaangażowanie i ogromny wysiłek, jaki wkłada w serwis, który oferuje gościom restauracji. Prywatnie jej pasją jest psychologia.

Agnieszka Tucholska

Od niedawna pomaga w prowadzeniu restauracji. W jej słowniku nie ma słowa „niemożliwe”.